Vennligst les gjennom denne siden nøye før booking.
Lille Trille foto eier rettighetene til bildene og har copyright til alle bildene tatt under nyfødtfotograferingen, inkludert bildene kunden kjøper. Ved kjøpe av digitale jpg. filer får kunden et begrenset eierskap til bildene. De er til personlig bruk og kan deles med familie og venner. Kunden kan ikke selge bildefilene eller bruke de kommersielt eller i konkurranser. Lille Trille Foto selger ikke RAW bildefiler eller uredigerte bildefiler.
Kjøpte bildefiler kan printes der kunden ønsker. Det er ikke tillatt å kopiere, scanne og printe fotoprodukter og bilder kunden ikke har kjøpt digitale bildefiler til.  Det er heller ikke tillatt å fotografere selv under fotograferingen. 
Fotoproduktene er spesiallaget utfra kundens valg og kan ikke avbestilles. Det er heller ikke angrett på produkter som er spesiallaget til kunden. Bildefiler som allerede er sendt til kunden kan heller ikke avbestilles eller benyttes angrett på. 
Kunden har gjort seg kjent med fotografens stil og uttrykk, og er innforstått med at deres bilder blir fotografert og redigert på samme måte som bildene i galleriet.
Kunden har selv ansvar for å ta backup av kjøpte digitale filer. Lille Trille Foto lager et online bildegalleri til kunden med de kjøpte bildefilene. Kunden laster ned bildefilene fra denne siden og Lille Trille Foto anbefaler at kunden gjør dette så snart som mulig og i tillegg lagrer bildene på flere ulike steder. Dersom kunden må få tilsendt bildene på nytt, vil det sendes ut en faktura for jobben.
Avbestilling av fotografering må skje minst 24 timer før avtalt tidspunkt for fotografering. Ved for sen avbestilling må fotograferingsavgiften betales i sin helhet. Ved sykdom avtaler vi ny dag for fotografering.

Markedsføring:
En viktig del av å kunne nå ut til flere kunder, er å dele bilder fra fotograferingene på sosiale medier. Lille Trille Foto ønsker å bruke bilder fra nyfødtfotograferingen i markedsføringen av studioet. Dette kan være på webside, Instagram, Facebook, blogg, konkurranser, demovarer i studioet, samarbeidspartnere og i markedsmateriell. Navnet til barnet publiseres ikke. Foreldrene kan reservere seg mot dette.

Betaling:
Fotograferingen betales på kortterminal i studioet på fotograferingsdagen.
Ved bestilling av bilder og produkter på visningstimen, kan kunden velge mellom å betale hele beløpet, eller halve beløpet som depositum og det resterende ved henting av fotoprodukter. Ved full betaling vil dere få de digitale filene og bildeapp i løpet av noen dager, ved halv betaling mottar kunden bildefiler og evt. app når hele beløpet er betalt. 

Ved å bruke Lille Trille Foto som din fotograf aksepterer du disse vilkårene.
Tilbake til toppen