Nyfødtfotografering:
Nyfødtfotografering skjer 0-2 uker etter fødsel, helst 6-10 dager etter fødselen. Dersom dere er litt sent ute og babyen deres allerede har rukket å bli noen uker gammel, er det bare å ta kontakt med meg. For det er fint mulig å få nyfødtinspirerte bilder av barna frem til de er rundt to måneder gamle. 
Fotograferingen tar 2-4 timer, dette for at alt skal skje på babyens premisser og for at det skal være god tid til kos og amming underveis. Jeg vil at dere og babyen skal ha en så stressfri og behagelig opplevelse som mulig. 
Jeg tar gjerne familiebilder av dere sammen med den nyfødte, og søsken er hjertelig velkommen for å være med på et søskenbilde. Når søsken er med, tar vi søskenbilde og familiebilde først, slik at pappaen eller en annen de kjenner kan ta de eldste barna med til barnehage, skole eller hjem, rett etterpå. Dersom de er villige kan de også få tatt et eget portrett av seg, slik at de også blir gjort stas på under fotograferingen. Det gir også muligheten for å lage en fin bildekollage å henge på veggen eller et familiealbum.
Back to Top