Nyfødtfotografering:
Nyfødtfotografering skjer 0-2 uker etter fødsel, helst 6-10 dager etter fødselen. 
Fotograferingen tar 2-4 timer, dette for at alt skal skje på babyens premisser og for at det skal være god tid til kos og amming underveis. Jeg vil at dere og babyen skal ha en så stressfri og behagelig opplevelse som mulig. 
Jeg tar gjerne familiebilder av dere sammen med den nyfødte, og søsken er hjertelig velkommen, se prisliste for søskentillegg. Når søsken er med, tar vi søskenbilder og familiebilder først, slik at pappaen eller besteforeldre kan ta de eldste barna med til barnehage, skole eller hjem, rett etterpå.
3-4 uker etter fotograferingen kommer dere tilbake på en bestillingstime.
Jeg har demoprodukter i studioet slik at det er mulig å se alle produktene jeg tilbyr. For meg er det viktig at dere sitter igjen med fysiske minner etter fotograferingen, da minnepinner ofte bare blir liggende glemt i en skuff eller kan bli ødelagte før dere får brukt de. Produktene jeg har er nøye utvalgte og er håndlagde produkter, med naturlige materialer og gjerne laminert slik av bildene tåler å bli tatt på og bli beundret igjen og igjen. 
Ca. 3-4 uker etter bestillingstimen er bildeproduktene ferdigprodusert og er klare til å hentes i studioet.
PRISER:
Pris nyfødtfotografering: 1500,- 
Inkludert i fotograferingen er:
- Planlegging i forkant av fotograferingen, jeg kartlegger deres behov og ønsker for nyfødtfotograferingen og skreddersyr den til hver enkelt familie.
- 2-4 timers fotografering. 
- Dere kan under nyfødtfotograferingen fritt bruke rekvisitter og props som jeg har tilgjengelig i studioet.
- En bestillingstime 3-4 uker etter fotograferingen hvor dere får se 15-20 redigerte bilder. 

Dere betaler ikke for noen bilder før dere har fått sett det endelige resultatet, og det er helt opp til dere hva dere ønsker å kjøpe. Favorittbildene kan kjøpes som en bildepakke eller enkeltvis. 
Søskenfotografering: Søskenfotografering i tilknytning til nyfødtfotografering kan avtales mot et tillegg, Kr 350 per ekstra barn. Dersom det lar seg gjøre vil det også bli tatt et enkelt portrett av bare storesøsken.
Fotograferingsprisen inkluderer ikke bilder, filer eller produkter.​​​​​​​
Annen fotografering:
Gravidfotografering: enkel fotografering med fokus på mamma og den lille i magen. 8-10 bilder vises på bestillingstimen etter nyfødtfotograferingen og kan kjøpes i kombinasjon med bilder fra nyfødtfotograferingen. Det settes samtidig av tid til en liten konsultasjonstime hvor vi får anledning til å bli bedre kjent med hverandre og kartlegge deres ønsker for nyfødtfotografering.
Kr 500 (Normalpris kr 900)
- Gravidfotografering er kun tilgjengelig i kombinasjon med nyfødtfotografering hos Lille Trille Foto. Begge fotograferingene må bestilles samtidig.
- Gravidfotograferingen finner sted mellom svangerskapsuke 32-36. Kan avtales senere i svangerskapet ved ledig kapasitet. 
- Prisen på gravidfotografering er midlertidig rabattert da dette er en ny sjanger jeg ønsker å tilegne meg mer erfaring og kunnskap om. 
Fotograferingsprisen inkluderer ikke bilder eller bildeprodukter.
Babyfotografering og ettårsfotografering: 
Kr 900 
(tilbys foreløpig kun til tidligere nyfødtkunder).  
- Planlegging og tilrettelegging i forkant.
- 1-2 timers fotografering.
- Bestillingstime hvor dere får se de 10 beste bildene ferdigredigert.
Fotograferingsprisen inkluderer ikke bilder eller fotoprodukter.
babyfotografering Tromsø, nyfødtfotografering Tromsø
babyfotografering Tromsø, nyfødtfotografering Tromsø
babyfotografering Tromsø, nyfødtfotografering Tromsø
babyfotografering Tromsø, nyfødtfotografering Tromsø
babyfotografering Tromsø, nyfødtfotografering Tromsø
babyfotografering Tromsø, nyfødtfotografering Tromsø
babyfotografering Tromsø, nyfødtfotografering Tromsø
Bildeprodukter: 
I planleggingsfasen kartlegger vi hvordan dere ønsker å se på portrettene deres hjemme. Foretrekker dere å bla gjennom et album med den lille på fanget, se portrettene henge over sofaen eller på barnerommet, eller ha en moderne portrettboks med løse portretter på stuebordet eller på en hylle, lett tilgjengelig for å vise venner og familie? Nyfødtperioden er en helt spesiell tid i livene deres og vil så altfor snart være over. Deres skreddersydde nyfødtfotogafering fortjener å fremstilles profesjonelt og være lett tilgjengelig slik at de daglig minner dere om denne . 

Bildeprodukter i a la carte meny starter fra kr 1200, veggportrett fra kr 2900, album fra kr 4500. 
Bildepakker starter fra kr 6000

Hos Lille Trille Foto får dere et komplett produkt tilpasset deres stil og behov. Digitale filer selges ikke separat men følger med bildepakker og enkelte bildeprodukter.
Ta kontakt for å få tilsendt mer informasjon og fullstendig prisliste over bildeprodukter og bildepakker: info@lilletrillefoto.no
Back to Top