Q: Når skal man booke fotografering?
A: Ta gjerne kontakt med det samme dere ønsker å booke fotografering. På den måten er dere bedre sikret for at det fremdeles er en ledig plass til dere og unngår å miste muligheten for f.eks gravid- eller nyfødtfotografering som må skje innen en kort periode. Lille Trille Foto har et begrenset antall fotograferinger i måneden.
Q: Hva trenger vi å ta med/kjøpe til fotograferingen?
A: Hos Lille Trille Foto kommer dere til "dekket bord", så i utgangspunktet trenger der ikke ta med noe eller kjøpe noe nytt. Alle utlånsklær til gravide, nyfødte og babyer er nøye utvalgt og passer perfekt sammen. Hvis dere har noen antrekk dere er gla i og betyr noe spesielt for dere, som f.eks hentesett, bestemorstrikk, babyteppe, arvet treleke/bamse, kan det være koselig å integrere det inn under fotograferingen. Før fotograferingen vil dere få tilsendt informasjonsskriv med tips om bl.a. antrekk.
Q: Hvor lenge varer en fotografering?
A: Det varierer alltid da ingen barn eller fotografering er like. Jeg setter alltid av god tid til hver familie og fotograferer kun en familie per dag. Ved nyfødt kan det fort bli 3-4 timer, ved babyfotografering 1-2 timer og gravidfotografering ca 2-3 timer. Men noen gang mer og noen gang mindre, det viktigste er at dere får en så stressfri og fin fotograferingsopplevelse som mulig. 
Q: Vi har aldri vært hos fotograf før, får vi hjelp under fotograferingen?
A: De fleste har kun vært hos fotograf som baby, konfirmant eller eget bryllup, så de færreste har mye erfaring foran kameraet. Fotografens oppgave å få dere til å bli komfortabel foran kameraet og vil fortelle dere underveis hvordan dere skal posere, stå m.m.
Q: Må man ta familiebilder under fotograferingen?
A: Familiebilder er inkludert i fotograferingsprisen og jeg oppfordrer alle til å ta bilder sammen med barna. I fremtiden vil familiebilder betyr mye for hele familien, spesielt for barna og dere har muligheten til å se resultatet først på bestillingstimen før dere til å velge eller ikke velger å kjøpe de.
Q: Får man alle bildene som blir tatt på fotograferingen?
A: På bestillingstimen vil dere få se alle de beste bildene fra fotograferingen. Bildefiler og produkter er ikke inkludert i fotograferingsprisen og kommer i tillegg. Bildepakkene som kan kjøpes på bestillingstimen kommer i ulike størrelser, fra minste bildepakke Lille Trille Standard med 10 bildefiler til 12.500,- til største pakke med 30 bildefiler og flere bildeprodukter til 29.500,-
Q: Kan man kjøpe et par bildefiler eller få billigere fotografering hvis man tar meg egen minnepenn?
A: Lille Trille Foto jobber for å gi alle en fantastisk opplevelse og den beste service, har en stor kundegarderobe for store og små, og lager de fineste bildeminner for familier. Det ligger flere timer med forberedelser før fotograferinger, det settes av en hel dag per familie og ennå flere timer med etterarbeid, til sammen 20 timer + per familie. Så per i dag tilbys det ikke minishoots på ordinære fotograferinger. Men følg gjerne Lille Trille Foto på Instagram og Facebook for informasjon om evt minishoot. 
Q: Kan bildepakker delbetales?
A: Delbetalinger kan avtales ja, ta bare kontakt med studioet for mer informasjon. Bildefiler og evt. bestilte bildeprodukter leveres etter siste delbetaling.
Back to Top