Fotograf i Tromsø
Gravidfotografering - Nyfødtfotografering - Babyfotografering - Ettårsfotografering 
Hei, jeg heter Linda Lindseth-Haugen og er fotografen bak Lille Trille Foto, et lite fotostudio sentralt i Tromsø som spesialiserer seg på nyfødtfotografering, babyfotografering, familiefotografering og gravidfotografering. 
Ingenting er viktigere i livet enn barna våre og mens jeg selv måtte vente i mange år før jeg fikk bli mamma, forelsket jeg meg i nyfødtfotografering. Det var noe helt magisk med nyfødtbilder og rørte noe dypt inne i meg, en følelse som heller aldri forsvant. I mars 2014 fotograferte min første nyfødte baby, og etablerte Lille Trille Foto som foretak i 2018.
Jeg er nå tobarnsmamma og kombinerer småbarnslivet mens jeg driver min egen lille drømmebedrift. Det gir meg den aller største glede å få fotografere små mirakler og bli kjent med familiene deres. Vi blir godt kjent gjennom fotograferingsprosessen og jeg skreddersyr fotograferingene til hver familie og deres ønsker.
Kvalitet er ekstremt viktig for meg, både når det kommer til bildekvalitet og bildeprodukter. Jeg tar regelmessig kurs/workshop for å utvikle meg som fotograf og for å kunne tilby det aller beste for mine kunder.
Kundebildene mine utmerker seg nasjonalt og internasjonalt, senest under Landskonkurransen 2022 - Norges Fotografforbund hvor jeg fikk en 7. plass ut av 164 deltakere og vant 1. plass og Årets bilde i kategorien Nyfødt/Baby, samt 3. plass i kategorien Familie. Bildenes høye poengsum fra juryen gav meg i tillegg en Gull-, Sølv- og Bronsemedalje og 3 Antatt.
Jeg er klar for å skape flere magiske bildeminner i 2022 og det hadde vært kjempehyggelig å bli kjent med deres familie og skape noen fantastiske bildeminner for dere. Dere kan lese om de ulike fotograferingene og fotograferingsprosessen lenger ned på siden. Ta gjerne kontakt for å stille spørsmål eller for en uforpliktende prat for å se om jeg kan være rette fotografen for dere.
-Linda-  
Premierte bilder Landskonkurransen 2022:
Gull, sølv, bronse og antatt
NYFØDTFOTOGRAFERING:
Perfekt å ta når babyen er 5-14 dager, når babyen sover ekstra godt ved posering, men tilbys også frem til babyen er 1-2 måneder, da med mer våkenbilder. Jeg elsker å fotografere nyfødte med søsken og med foreldre, og vi kan gjøre fotograferingen så stylet eller enkelt som dere ønsker. Personlig elsker jeg en miks av de enkle tidløse bildene, gjerne i sort/hvitt og oppsett med strikkede antrekk, skinn og rekvisitter som senger, trefat, kurver o.l. Dere trenger ikke ta med noe til fotograferingen, jeg har et stort antall strikkede antrekk tilpasset nyfødte og et stort antall rekvisitter som treboller, kurver, senger, flokati/skinn m.m. Søsken- og familiefotografering er inkludert i fotograferingen, i tillegg til at jeg tar noen bilder av bare storesøsken. Jeg har fotografert nyfødte siden 2014 og er utdannet i trygg posering av de små og har tatt flere kurs med noen av de beste nyfødtfotografene i verden.
BABYFOTOGRAFERING 2-24 MÅNEDER:
Babyen lærer seg nye ting for hver måned som går og jeg dokumenterer alle nye ferdigheter som å ligge på magen, sitte selv, stå og gå, i tillegg til gode smil og dype blikk. Jeg har masse strikkede antrekk og rekvisitter for å lage noe helt spesielt for dere. Søsken- og familiefotografering er inkludert.
GRAVIDFOTOGRAFERING:
Tilbys i svangerskapsuke 30-37. Uke 30-34 bruker å være et perfekt utgangspunkt da mor som oftest er i fin form og magen er definert men ikke for tung ennå. Jeg har alt vi trenger av gravidkjoler, silkesjal og andre rekvisitter for å skape noen fantastiske bilder. Alle mammaer fortjener å ha bildeminner av denne magiske ventetiden og den fantastiske jobben hun har gjort med å bære frem det lille mirakelet. Medfar og -mor, i tillegg til søsken er velkommen til å være med på bilder.
FOTOGRAFERINGSPROSESSEN: ​​​​​​​
FØRSTE KONTAKT: Etter å ha fått et førsteinntrykk av hva jeg kan tilby, tar dere kontakt via kontaktskjemaet eller på telefon. Jeg er klar for å ta en uforpliktende prat for å se om vi har kjemi, noe som er viktig da vi skal samarbeide tett fremover. 
BOOKING: etter å ha kommunisert med meg via epost eller telefon og ønsker å gå videre med bookingen, finner vi en passende fotograferingsdag for dere (termindato som foreløpig utgangspunkt ved nyfødte). 
PLANLEGGING: gjennom samtalene med dere, et spørreskjema og inspirasjonsbilder har jeg fått et godt inntrykk av hva dere ønsker for fotograferingen. På fotograferingsdagen har jeg klart en fotograferingsplan og forslag til oppsett.
FOTOGRAFERING: jeg har kun dere som kunder den dagen og vi har god tid til å få gjennomført en vellykket fotografering, med pauser for den lille til amming og evt. lek og tilpasser fotograferingstidspunktet etter sovemønsteret til barnet slik at den alltid før en god blund før fotograferingen. Dere trenger i utgangspunktet ikke ta med noe til fotograferingen da jeg har lett servering, antrekk til de små og et stort antall rekvisitter. Avhengig av type fotografering vil fotograferingen ta mellom 1-3 timer. Søsken- og familiefotografering er inkludert og er et veldig populært tilbud.
BESTILLINGSTIME: 2-3 uker etter fotograferingen er de beste bildene fra fotograferingen sortert ut (ca 20-60 avhengig av type fotografering og antall familiemedlemmer) og det er klart for å velge ut favorittbildene dere og bestemme hva dere ønsker å gjøre med de. Begge foreldrene oppfordres til å delta på bestillingstimen. 
ETTERBEHANDLING: alle bilder skal håndredigeres og klargjøres for print av bildeprodukter hos fagprodusent og til deres selvprint og webbruk. Alle bildeproduktene bestilt gjennom meg kontrolleres nøye før levering for å fange opp eventuelle produksjonsfeil.
LEVERING: bildefiler har ca leveringstid på 3-4 uker, bildeprodukter 4-6 uker. 
OPPFØLGING: Lille Trille Foto har fornøydhetsgaranti og jeg ønsker å følge dere opp om dere er fornøyde med produktene og om det er noe mer jeg kan hjelpe dere med. Etter en fotograferingsprosess blir vi godt kjent med hverandre og jeg rekker å blir gla i de små modellene mine. Dere er alltid hjertelig velkommen tilbake ved senere anledninger og jeg ville elsket å følge de små videre i livet og ta bilder ved nye milepæler, ettårsbilder, familiebilder eller utebilder.
BILDEPRODUKTER:
Lille Trille Foto er et fullservice studio og tilbyr bildeprodukter av høyeste kvalitet printet hos de beste fagprodusentene i Norge og Europa. De mest populære produktene er veggbilder, hele bildevegger, portrettbokser og album. 
HVA SIER TIDLIGERE KUNDER AV LILLE TRILLE FOTO:
TA KONTAKT/BOOK FOTOGRAFERING:
Dere er velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale. Jeg vil gjerne høre hva slags tanker og ønsker dere har, bli litt kjent med dere og se om jeg er rette fotografen for dere. 
Dere kan fylle ut kontaktskjema ved å trykke på linken under:
                                         
info@lilletrillefoto.no          Tlf. 9187 9116
Tilbake til toppen