Jeg heter Linda, er gift med min kjærest gjennom 23 år, mamma til to og er fotografen som driver Lille Trille Foto. Jeg tilbyr gravidfotografering, nyfødtfotografering og babyfotografering fra mitt innholdsrike hjemmestudio sentralt i Tromsø.
Å bli mamma og pappa er den største opplevelsen i livet. I mange lange år levde jeg kun med et håp om å en dag få oppleve gleden av å bli mamma. Opplevelsen av å bli syk med en alvorlig grad av M.E. da jeg hadde ett år igjen av jusstudiet i 2007 og miste alle fremtidsutsikter, satte ting i perspektiv og viste meg hva som virkelig betyr noe i livet når alt annet blir borte. 
Men livet er fullt av små og store mirakler, og mitt kall i livet er nå å fotografere det viktigste i verden, og bevarer denne mest dyrebare tiden for familier.
Lille Trille Foto er et lite boutique studio, som fokuserer på kvalitet og den beste service. Mitt oppgave er å tilby en helhetlig og unik fotograferingsopplevelse for familier som vil ha noe mer enn noen kjappe tilfeldige bilder på en minnepinne. 
Jeg ønsker å gi mine kunder en fantastisk opplevelse, tilrettelegge fotograferingen etter deres ønsker og behov, og tilby produkter som er unike og av høy kvalitet. Mine kunder skal få slappe av og overlate jobben med å skape uerstattelige minner til meg. Jeg tar meg av hele prosessen og når tiden er inne trenger dere kun å velge deres favorittbilder og hvordan dere ønsker å se på de for all ettertid. 
Til slutt vil jeg nevne at jeg elsker å kombinere fotografering med strikkede antrekk/props. Jeg er en ivrig strikker og har en innholdsrik utlånsgarderobe for nyfødt og baby. Ta også gjerne med strikkede klær og tepper som betyr noe spesielt for dere. 
I januar 2020 ønsket vi en ny lillebror velkommen til verden. Jeg tar med meg mange nye erfaringer som jeg skal bruke videre i jobben som gravid-, nyfødt- og babyfotograf.

MEDLEM AV:
Meritter:
BPA Photo Awards 2021 - 1. Plass i kategorien "Familie"
Landskonkurransen 2021 til Norges fotografforbund - 3. Plass og bronsemedalje i kategorien "Nyfødt" med bildet "Hold on to little things":
The Portrait Masters Image Awards mars 2021 - 6 bronsemedaljer
The Portrait Masters Image Awards september 2020 - 4 bronsemedaljer
The Portrait Masters Image Awards september 2019 - 4 bronsemedaljer
The Portrait Masters Image Awards mars 2019 - Bronsemedalje
Back to Top