Jeg heter Linda Lindseth-Haugen, er mamma til to og jobber som profesjonell fotograf i Lille Trille Foto, som spesialiserer seg på nyfødtfotografering og babyfotografering i Tromsø. Jeg har et koselig hjemmestudio sentralt i Tromsø.
Interessen for nyfødt- og babyfotografering startet etter at min egen reise til å bli mamma ble lang. Hele perspektivet på livet endret seg og ingenting ble viktigere enn å få bære frem et barn og gi det kjærlighet og omsorg resten av livet. Barna våre er den største gaven i livet og jeg ønsker å bistå familier i å gi de varige minner fra den første tiden av barnas liv.  
Mitt mål er å tilby det lille ekstra til kunder som ønsker å bli tatt godt vare på fra første kontakt til de har et ferdig produkt hengende på veggen eller i hendene. Jeg konkurrerer ikke på pris, fokuset ligger på kvalitet og den beste service. Jeg ønsker å gi mine kunder en fantastisk opplevelse, tilrettelegge fotograferingen etter deres ønsker og behov, og tilby produkter som er unike og av høy kvalitet. Min kundene skal få slappe av og overlate jobben med å skape uerstattelige minner til meg. Jeg tar meg av hele prosessen, og når tiden er inne trenger dere kun å velge deres favorittportrett og hvordan dere ønsker å se på de for all ettertid. 
Jeg elsker å kombinere babyfotografering med hjemmestrikk. Ta gjerne med strikkede klær og tepper, eller lån fra en romslig utlånsgarderobe bestående av selvstrikkede små antrekk. 
I januar 2020 ønsket vi en ny lillebror velkommen til verden. Jeg tar med meg mange nye erfaringer som jeg skal bruke videre i jobben som gravid-, nyfødt- og babyfotograf.

MEDLEM AV:
Meritter:
The Portrait Masters Image Awards september 2020 - 4 bronsemedaljer
The Portrait Masters Image Awards september 2019 - 4 bronsemedaljer
The Portrait Masters Image Awards mars 2019 - Bronsemedalje
Back to Top