Hei, jeg heter Linda Lindseth-Haugen, er opprinnelig fra Finnmark men bosatt i Tromsø siden 1996. Er gift med min min kjære gjennom 25 år, mamma til to små og fotografen bak Lille Trille Foto. Jeg har skapt verdens beste jobb hvor jeg får forevige noen av de største øyeblikkene til en familie og tilbyr gravid-, nyfødt-, baby- og familiefotografering fra mitt innholdsrike studio sentralt i Tromsø.
Barn gir livet mening, og mens de noen ganger kommer overraskende på oss, må noen vente lenge på å få drømmen oppfylt. Jeg har opplevd begge deler, men det var når jeg selv måtte vente i mange år på å bli mamma, at jeg oppdaget og forelsket meg i nyfødtfotografering. Det var noe helt magisk med nyfødtbilder og rørte noe dypt inne i meg. I mars 2014 fotograferte min første nyfødte baby (samme dag som skjebnen gav min første positive graviditetstest), og etter fire år som hobbyfotograf fulgte jeg drømmen i 2018 og startet foretaket Lille Trille Foto. 
Jeg er nå tobarnsmamma og kombinerer et til tider hektisk småbarnsliv mens jeg driver min egen lille drømmebedrift. Det gir meg den aller største glede å få fotografere små mirakler og bli kjent med familiene deres. Vi blir godt kjent gjennom fotograferingsprosessen og jeg føler meg som en "tante" til de små som har vært innom hos meg <3
Kvalitet er veldig viktig for meg, både når det kommer til bildekvalitet og bildeprodukter. Jeg tar regelmessig kurs/workshop for å utvikle meg som fotograf og for å kunne tilby det aller beste for mine kunder.
Kundebildene mine utmerker seg nasjonalt og internasjonalt, senest under Landskonkurransen 2022 - NM i fotografering, hvor jeg fikk 7. plass ut av 164 deltakere og vant 1. plass og Årets bilde i kategorien Nyfødt/Baby, samt 3. plass i kategorien Familie. Bildenes høye poengsum fra juryen gav meg i tillegg en Gull-, Sølv- og Bronsemedalje.
Mitt mål er å gi alle mine kunder en fantastisk opplevelse, den beste servicen og kvalitetsprodukter som varer i generasjoner. 
Det hadde vært en glede å høre fra deg dersom dere vurderer en fotografering. Ta kontakt på 91879116 eller avtal tid via kontaktskjemaet for en uforpliktende prat om fotografering.  

MEDLEM AV:
MERITTER: ​​​​​​​
Jeg ønsker å tilby mine kunder det beste av det best, både når det kommer til kundeservice og produkter, men også i forhold til bildekvalitet. Derfor kan jeg med glede dele at jeg har vunnet priser i Norge og Internasjonalt for kundebildene mine:
Landskonkurransen 2022 - Norges Fotografforbund:
- Fikk 7. plass sammenlagt i hele Landskonkurransen 2022 med 164 påmeldte norske fotografer og 921 bilder innsendte bilder.
- Vinner av Årets Bilde kategori Nyfødt/Baby med bildet "We will hold you", bildet ble i tillegg premiert med Gullmedalje av juryen.
- 3. plass i kategorien "Familie" med bildet "When two heart become one, they multiply", bildet ble premiert med Sølvmedalje:
- 4. plass i kategorien "Nyfødt/Baby" med bildet "Small features", bildet ble også premiert med Bronsemedalje:
BPA Photo Awards: 
1. Plass i kategorien "Familie" i Round 2 - 2021 
og
Winner of Best Family Photo of 2021
Landskonkurransen 2021 til Norges fotografforbund - 3. Plass og premiert med bronsemedalje i kategorien "Nyfødt" med bildet "Hold on to little things":
WPE International Photography Awards - Runde 1 2022 
- Sølvmedalje
The Portrait Masters Image Awards mars 2021 
- 6 bronsemedaljer
The Portrait Masters Image Awards september 2020 
- 4 bronsemedaljer
The Portrait Masters Image Awards september 2019 
- 4 bronsemedaljer
The Portrait Masters Image Awards mars 2019 
- Bronsemedalje
Back to Top