Jeg er Linda, en finnmarking bosatt i Tromsø siden 1996, gift med min kjærest gjennom 23 år, mamma til to og fotografen bak Lille Trille Foto. Jeg tilbyr gravidfotografering, nyfødtfotografering, babyfotografering og familiefotografering fra mitt innholdsrike hjemmestudio sentralt i Tromsø.
Å bli mamma og pappa er den største opplevelsen i livet. I mange år levde jeg kun med et håp om å en dag få oppleve gleden av å bli mamma. Men livet er fullt av små og store mirakler og mitt kall siden 2014 har vært å fotografere små mirakler.
I 2018 hoppet jeg ut i den store drømmen og startet foretaket Lille Trille Foto og som jeg driver som et lite boutique studio, med fokus på kvalitet og service, hvor det tilbys en nøye planlagt fotograferingsopplevelse for familier som vil ha noe mer enn noen kjappe tilfeldige bilder på en minnepinne. 
Mitt mål er å gi alle mine kunder en fantastisk opplevelse, den beste servicen og kvalitetsprodukter som varer i generasjoner. 
Det hadde vært en glede å høre fra deg dersom dere vurderer en fotografering. Ta kontakt på 91879116 eller avtal tid via kontaktskjemaet for en uforpliktende prat om fotografering.  

MEDLEM AV:
MERITTER: ​​​​​​​
Jeg ønsker å tilby mine kunder det beste av det best, både når det kommer til kundeservice og produkter, men også i forhold til bildekvalitet. Derfor kan jeg med glede dele at jeg har vunnet priser i Norge og Internasjonalt for kundebildene mine:
Landskonkurransen 2022 - Norges Fotografforbund:
- Fikk 7. plass sammenlagt i hele Landskonkurransen 2022 med 164 påmeldte norske fotografer og 921 bilder innsendte bilder.
- Vinner av Årets Bilde kategori Nyfødt/Baby med bildet "We will hold you", bildet ble i tillegg premiert med Gullmedalje av juryen.
- 3. plass i kategorien "Familie" med bildet "When two heart become one, they multiply", bildet ble premiert med Sølvmedalje:
- 4. plass i kategorien "Nyfødt/Baby" med bildet "Small features", bildet ble også premiert med Bronsemedalje:
BPA Photo Awards: 
1. Plass i kategorien "Familie" i Round 2 - 2021 
og
Winner of Best Family Photo of 2021
Landskonkurransen 2021 til Norges fotografforbund - 3. Plass og premiert med bronsemedalje i kategorien "Nyfødt" med bildet "Hold on to little things":
WPE International Photography Awards - Runde 1 2022 
- Sølvmedalje
The Portrait Masters Image Awards mars 2021 
- 6 bronsemedaljer
The Portrait Masters Image Awards september 2020 
- 4 bronsemedaljer
The Portrait Masters Image Awards september 2019 
- 4 bronsemedaljer
The Portrait Masters Image Awards mars 2019 
- Bronsemedalje
Back to Top