Jeg heter Linda Lindseth-Haugen og jobber som profesjonell fotograf i Lille Trille Foto, som spesialiserer seg på nyfødtfotografering i Tromsø. Jeg har et koselig hjemmestudio sentralt i Tromsø, med parkeringsplass.
Interessen for nyfødt- og babyfotografering startet etter at min egen reise til å bli mamma ble lang. Hele perspektivet på livet endret seg og ingenting ble viktigere enn å få bære frem et barn og gi det kjærlighet og omsorg resten av livet. Barna vår er den største gaven i livet og jeg ønsker å bistå familier i å gi de varige minner fra den første tiden av barnas liv.  
Mitt mål er å tilby det lille ekstra til kunder som ønsker å bli tatt godt vare på fra første kontakt til de har et fiks ferdig produkt hengende på veggen eller i hendene. Jeg ønsker å gi mine kunder en fantastisk opplevelse, tilrettelegge fotograferingen etter deres ønsker og behov, og tilby produkter som er unike og av høy kvalitet. Min kundene skal få slappe av og overlate jobben med å skape uerstattelige minner til meg. Jeg tar meg av hele prosessen, og når tiden er inne trenger dere kun å velge deres favorittportrett og hvordan dere ønsker å se på de for all ettertid. 

Meritter:
The Portrait Masters Image Awards 2019 - Bronsemedalje
Back to Top